Tänään tv:ssä: Hulvattomia komediahittejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantai-illan elokuvatarjonnan eräs parhaista paloista nähdään tänään Subilla, joka esittää kello 21.00 alkaen komediaelokuvan Identtiset kaksoset. Vuonna 1988 ensi-iltansa saaneen elokuvan pääosissa nähdään Arnold Schwarzenegger ja Danny DeVito.

Ivan Reitmanin ohjaama komediaelokuva kertoo huippusalaisen kokeen tuloksena syntyneistä kaksoisveljeksistä, jotka kohtaavat vasta varhaisessa keski-iässä. Samalla tulevat ajankohtaisiksi kysymykset poikien vanhemmista. Elokuvan sivuosassa nähdään Kelly Preston, joka tunnetaan nykyisin myös John Travoltan vaimona.

TV5 esittää tänään kaksi mielenkiintoista elokuvaa, josta ensimmäisenä kello 21.00 alkaen Jennifer Love Hewittin tähdittämän elokuvan The Client List. Samalla kanavalla esitetään kello 00.10 komediaklassikko Men In Black, jonka tähtinä nähdään Will Smith ja Tommy Lee Jones. MTV3 esittää kello 22.40 alkaen jännityselokuvan Yön painajainen, joka on Clint Eastwoodin ensimmäisen ohjaustyö.