Nainen saa seksuaalista mielihyvää mehiläisen pistoista: ”Jopa 100 viikossa”

Lifestyle · Tim Isokivi

Maailmalla on riippuvuuksia joka lähtöön, ja osa niistä saattaa herättää hämmennystä omituisuudellaan. My Strange Addiction -sarja on tällä kertaa esitellyt naisen, jolla on vähintään yhtä omituinen addiktio.

Yhdysvaltain Kentuckyssa asuva 53-vuotias Margaret on riippuvainen mehiläisen pistoista, jotka hänen mukaansa tekevät seksistäkin parempaa. Hän kertoo antavansa mehiläisten pistää häntä jopa 100 kertaa viikossa. Nainen aloitti tavan erikoisena tapana ehkäistä niveltulehduksen synnyttämää kipua, mutta tunnustaa jatkavansa pistojen vastaanottamista nykyään lähinnä saamansa seksuaalisen mielihyvän takia.

– Kuulin ihmisten käyttävän mehiliäisten pistoja kivunlievitykseen. Se ei sattunut ensi kerralla niin pahasti kuin luulin. Se muuttui helpommaksi kerta kerralta, Margaret kuvailee.

– Annan niiden pistää lantioon, kyynärpäihin, nilkkaan, otsaaan, nenänpäähän… Suurin määrä oli noin 15 – 20 pistosta lantioon. Minä todella rakastan mehiläisenpistoja, nainen tunnustaa televisiokameralle.

Margaret ylläpitää mehiläispesiä takapihallaan. Näin hänellä on aina pistoksia saatavillaan. Pistokset nainen hankkii pitämällä mehiläistä takaosio edellä ihoaan vasten, kunnes se pistää häntä. Lääkärin mukaan pistokset voivat käydä Margaretille vaaralliseksi, sillä jatkuva altistuminen saattaa aiheuttaa allergiaa. Nainen ei kuitenkaan pysty lopettamaan outoa tapaansa.