Arnold Schwarzenegger tapasi salatun poikansa: ”Identtisen näköisiä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen toimintatähti ja Kalifornian entinen kuvernööri Arnold Schwarzenegger on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa paljastettuaan elämänkerrassaan avioeroon johtaneen pettämistapauksen.

Arnold Schwarzenegger kertoi kirjassaan, että yksi suurimmista eroon johtaneista syistä oli hänen avioliiton ulkopuolisen lapsensa paljastuminen Maria-vaimolle. Näyttelijän ja Mildred Baena -nimisen taloudenhoitajan yhteinen lapsi laitettiin alulle Marian ollessa lomalla. Nyt Schwarzenegger on viimein tavannut kauan salatun poikansa julkisesti.

Arnold vei 14-vuotiaan Joseph-poikansa lounaalle Beverly Hillsissä sijaitsevaan ravintolaan 7. helmikuuta. Touch-lehden mukaan paikalla olleet kommentoivat isän ja pojan olevan ”identtisen näköisiä”. Kaksikon välillä ei lehden mukaan ollut näkyvää kitkaa, vaan heidän kerrotaan tulleen hyvin toimeen.

Terminator-hahmo on noussut ajan saatossa toimintaelokuvien kulttisankareiden joukkoon. Arnold tulkitsee tuhoajakyborgin roolin elokuvissa Terminator – tuhoaja, Terminator 2 – Tuomion päivä ja Terminator 3: Koneiden kapina. Vuonna 2009 ilmestyi neljäs elokuva Terminator – pelastus, jossa Schwarzeneggerin sijaan nähtiin muun muassa näyttelijä Christian Bale.