Tätä ei TV:ssä näytetty: Mitä Kristen Stewartille tapahtui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-vampyyrielokuvien päätähti Kristen Stewart valittiin viime viikolla maailman epäseksikkäimmäksi näyttelijäksi brittijulkaisun äänestyksessä. Heti perään hän sai kyseenalaista kunniaa surkeimpia elokuvia palkitsevassa Razzies-gaalassa. Eilen hän aiheutti hämmennystä Oscar-gaalassa.

Kristen Stewart kuvattiin varsin normaalin ja hyvinvoivan näköisenä Oscar-gaalan punaisella matolla, mutta kuvaajien edestä päästyään hän otti käyttöönsä kainalosauvat, joilla jatkoi matkaansa. Tilanne oli yllättävä, sillä loukkaantumisen syy ei ole vielä tiedossa. Alustavien tietojen mukaan Kristen olisi saanut jalkaansa syvän haavan ennen gaalaa.

Kristen Stewartin taannoinen pettämisskandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa pian kuvien leviämisen jälkeen. Näyttelijättären kerrottiin ajautuneen masennuksen partaalle eron jälkeen, sillä hän katui tekoaan. Pari palasi kuitenkin vielä hetkeksi yhteen.