Myleene Klass loisti bikinimallina – muodollisesti pätevä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti ja televisiojulkkis Myleene Klass nousi alunperin tähdeksi Hear’Say -yhtyeestä. Viime viikkoina Myleene on jatkanut lomailuaan Karibialla yhdessä perheensä kanssa ja nautiskellut vauhdikkaasta lomapäivästä pääasiassa bikineissä.

Viikonloppuna Myleene suuntasi Karibialle, jossa hän on viime aikoina myös lomaillut. Nyt lomailu sai kuitenkin jäädä hetkeksi, kun poppari pääsi poseeraamaan kameroiden edessä näyttävästi bikineissä. Kyseessä oli Littlewoods-uimapukumerkin bikinikuvaukset.

34-vuotias Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Yhtyeen debyyttisingle rikkoi ennätykset 1,3 miljoonalla myydyllä kappaleella, ja yhtyeen albumi myi myöhemmin sekin 1,2 miljoonaa pelkästään Britanniassa. Yhtye hajosi kuitenkin sen jäsenten riitoihin jo samana vuonna. Myleene Klass suuntasi yhtyeen hajoamisen jälkeen soolouralle, jossa hän julkaisi kaksi sooloalbumia.