Tänään tv:ssä: Historian hauskin zombiekomedia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maanantai-illan televisiotarjonnassa on tänään paljon valinnanvaraa elokuvien ystäville. TV5 esittää kello 21.00 alkaen hulvattoman komediaelokuvan Zombieland, jonka pääosissa nähdään Emma Stone, Abigail Breslin, Jesse Eisenberg ja Woody Harrelson.

Viihdelehti Stara tapasi Zombieland-tähdet ja ohjaajan elokuvan ensi-illassa Espanjan Sitgesin elokuvafestivaaleilla. Emma Stonen videohaastattelun voi katsoa tästä linkistä. Ruben Fleischerin ohjaamassa elokuvassa neljä zombiehyökkäyksestä eloonjäänyttä taistelee elämästään ja tapaa sattumalta esimerkiksi leffatähti Bill Murrayn.

Illan komediatarjonnasta kisaa Subilla kello 21.00 esitettävä elokuva Perhe on pahin, joka sai aikanaan valtaisan suosion. Leffan pääosissa nähdään Robert De Niro, Ben Stiller ja Owen Wilson. Agenttielokuvien ystäville Nelonen esittää kello 21.00 James Bond -elokuvan Timantit ovat ikuisia, jossa salaiseksi agentiksi palaa Sean Connery. FOX esittää ensi yönä kello 01.40 alkaen Paul Haggisin ohjaaman Oscar-palkitun elokuvaklassikon Crash, jonka pääosissa nähdään Don Cheadle, Sandra Bullock Matt Dillon ja Thandie Newton.