Ke$ha teki kappaleen vaginastaan: ”Kirjoitan äitini kanssa pojista ja seksistä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Ke$ha, oikealta nimeltään Kesha Sebert, nousee toisinaan otsikoihin erikoisilla tempauksillaan ja kommenteillaan. Taannoin neitonen pönkitti rajua imagoaan väittämällä haastattelussa juoneensa omaa virtsaansa veljensä kuvatessa tapahtuman videolle.

Nyt laulajatar on paljastanut uuden Warrior-levynsä Gold Trans Am -kappaleen erikoisen taustatarinan. Ke$han mukaan kappale alkoi kunnianosoituksena hänen autoaan kohtaan. Siitä kuitenkin muokkautui tähden äidin avustuksella laulu, joka kertoo lopulta hänen genitaalialueestaan.

– Se oli aluksi kappale kultaisesta Trans Am -autostani, joka toimii alle puolet ajasta. Mutta kuten kaikkista parhaista pop-kappaleista, siitä tuli vertauskuva p**lulleni. Se on huippukunnossa ja toimii kaiken aikaa, laulajatar paljastaa Q-lehdelle.

– Kirjoitan yhdessä äitini kanssa kappaleita pojista ja seksistä. Tämä saattaisi olla psykiatrien mielestä epänormaalia, mutta se on mielestäni aika upeaa, Ke$ha hehkutti.

Ke$ha sai vuonna 2005 levytyssopimuksen, mutta hänen läpimurtonsa tapahtui vasta vuosia myöhemmin. Poptähden Animal-debyyttialbumi nousi hittilistojen kärkeen. Neitokaisen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ykköshitit Tik Tok ja We R Who We R sekä Blow. Hän julkaisi marraskuussa Warrior-albumin, jota on työstänyt muun muassa ruotsalainen hittituottaja Max Martin sekä The Black Eyed Peas -tähti Will.i.am.