Koditon palautti kihlasormuksen – netissä kerättiin 113 000 euron löytöpalkkio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain Kansas Cityssä asuva Sarah Darling oli vähällä menettää kihlasormuksensa oman hajanmielisyytensä vuoksi. Sarahin onneksi sormuksen käsiinsä saanut koditon mies palautti sen hänelle. Nyt miestä odottaa hyvästä teostaan mittava kiitos.

Sarah Darling hukkasi sormuksensa kaadettuaan sen vahingossa kukkarossaan olleiden kolikoiden joukossa kuppiin, johon Billy Ray Harris -niminen mies keräsi rahaa. Sarah oli unohtanut ottaneensa sormea hiertäneen korunsa aikaisemmin pois. Nainen huomasi myöhemmin mokansa, ja etsi Harrisin seuraavana päivänä uudelleen.

– Kerroin, että hän ei ehkä muista minua, mutta saatoin antaa hänelle jotain minulle todella arvokasta. Hän sanoi: ”Onko se sormus? Se on minulla, säilytin sen sinulle, Sarah kertoi CNN-televisiokanavalle.

Sarah ja hänen aviomiehensä aloittivat internetissä varainkeruun kerätäkseen kodittomalle Harrisille löytöpalkkion. Lahjoituksia tuli runsaasti, ja muutamassa päivässä varainkeruu tuotti 150.000 dollaria, eli lähes yli 113.000 euroa. Paikallinen KCTV-televisiokanava tavoitti Harrisin, joka oli hämillään saamastaan huomiosta.

– Se on hienoa, mutta en usko ansaitsevani sitä. Mietin vain, mihin maailma on mennyt jos ihminen palauttaa jotain hänelle kuulumatonta, ja saa siitä näin paljon huomiota, vaatimaton Harris kertoo.