Miehet huijasivat tyttöystäviä ystävänpäivänä

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Keskusteluohjelman isäntä Jimmy Kimmel on huumorimies, joka järjestää usein katsojiensa päänmenoksi koomisia tempauksia. Taannoin mies esimerkiksi usutti vanhemmat valehtelemaan lapsilleen syöneensä heidän Halloween-karamellinsa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt mies keksi nerokkaan huijauksen ystävänpäiväksi. Jimmy Kimmel käski nimittäin miespuolisia katsojia antamaan vaimoilleen ja tyttöystävilleen mahdollisimman hirveitä lahjoja, ja kuvaamaan sitten heidän reaktionsa YouTube-videolle.

Eräs mies antoi vaimolleen Tiffany’s koruliikkeen rasian, jonne oli piilottanut liskon. Toinen kaksilahkeinen yllätti mielitiettynsä sormusrasialla, jossa oli verinen pilailusormi sormuksineen. Miehet antoivat tyttöystävilleen myös muun muassa kanan jalkoja, käärmeen ja pesuaineita kotitöihin.