Mies jäi alastomana hotellikäytävään – kauhistutti lapsiperheen

Matkailu · Anna Poikkimäki

Hotellimajoittautumiseen kuuluviin kliseisiin lukeutuu epäonninen tilanne, jossa alaston hotellivieras onnistuu lukitsemaan itsensä ulos omasta huoneestaan. Nyt kyseinen elokuvissa monesti nähty tilanne on sattunut tosielämässä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hotellin valvontakameralle on tallentunut materiaalia alastomasta miehestä, joka menee viemään ruokailutarjotintaan hotellin käytävälle. Kaverin epäonneksi huoneen ovi menee samalla lukkoon ja hän jää hölmistyneenä käytävälle seisomaan ilkosillaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mies reagoi hakkaamalla ensin oveen, kunnes hänen ohitseen kävelee muita hotellin asukkaita. Hän ottaa tarjottimet sukuelintensä peitoksi ja suuntaa hissiin, jossa on myös äiti lapsineen. Lopulta asukkaan alastonkävely päättyy hotellin vastaanoottoon, jossa hän tunnustaa nolon mokansa.