Naisten alusvaatteita varastanut mies kiinni – tatuointi paljasti sukunimen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia kiinni jääneistä rikollisista, jotka eivät lukeutune kaikkein älykkäimpään kansanosaan. Nyt Yhdysvalloissa on pidätetty naisten alusvaatteisiin mieltynyt varas, joka ei ilmeisesti miettinyt tatuointinsa aihepiiriä tarpeeksi pitkään uravalintansa kannalta.

Jose Angel Perales -niminen mies murtautui Iowan Davenportissa sijaitsevaan naisten alusvaateliikkeeseen yön pimeydessä. Paikallisen WHBF-TV -televisiokanavan mukaan mies otti hyllyiltä vaatekappaleita, ja riisuutui tämän jälkeen ilkosilleen kaupan omistajan toimistossa. Jose kokeili nappaamiaan vaatekappaleita ylleen poistuen lopulta paikalta punaiseen mekkoon ja vaaleaan peruukkiin pukeutuneena.

24-vuotias mies jäi kiinni 17. helmikuuta suorittamastaan rikoksesta, kun viranomaiset tutkivat hänen toimiaan kaupan valvontakameran nauhalta. Kuvamateriaalilta kävi nimittäin ilmi, että miehen selässä olevassa tatuoinnissa luki hänen sukunimensä. Perales pidätettiin, ja häntä syytetään murrosta sekä varkaudesta.