Rihanna lekotteli märkänä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popin supertähti Rihanna seurustelee ilmeisesti edelleen exänsä Chris Brownin kanssa, vaikka parin uudesta erosta onkin viime päivinä huhuttu kovasti viihdelehdissä. Supertähden elämä on ollut viime viikkoina varsinaista vuoristorataa, mutta nyt hän on päässyt viimein lomalle.

Pahan tytön maineesta nauttiva laulajatähti on nyt kuvattu lekottelemassa Havaijin auringon alla. Oahun saarella nautiskellut Rihanna esitteli upeaa vartaloaan asianmukaisesti bikineissä. Hänen vartalonsa kiilteli näyttävästi joko veden, rasvan tai hien ansiosta.

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä. Rihanna julkaisee vuoden 2013 alkupuolella taas uutta musiikkia pienen tauon jälkeen. Sinkkujen kansikuvat ovat peräisin hänen omista kännykkäkuvistaan.