Harry Stylesiä heitettiin kengällä – kaatui tuskissaan maahan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

One Direction -poikabändin nuorin jäsen on naisseikkailuistaan tunnettu kiharapää Harry Styles. Sydäntensärkijä erosi taannoin laulajatar Taylor Swiftista, joka on huhujen mukaan ehtinyt kirjoittaa suhteesta jo vähemmän mairittelevan kappaleen.

Poikabändiläinen on nyt saanut keikallaan kivuliaan iskun jalkoväliinsä. One Direction oli esiintymässä Skotlannin Glasgow’ssa, kun ylesöstä lavalle lentänyt kenkä osui suoraan Harry Stylesin perhekalleuksille. 19-vuotias laulaja romahti lavalle pidellen tuskastuneen oloisena haaroväliään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Bändikaverit kiirehtivät Harryn avuksi, ja vakuuttelivat yleisölle tämän olevan kunnossa. Lopulta teinitähti onnistui nousemaan takaisin jaloilleen. Kengän heittäneen 14-vuotiaan fanin mukaan kyseessä oli puhdas vahinko. Turvamiehet poistivat tytön keikkapaikalta, mutta Daily Mail -lehden mukaan hän pääsi takaisin katsomoon yhtyeen luvalla.

Fani pyysi Harrylta tapausta myöhemmin anteeksi Twitter-yhteisöpalvelussa. Keikalla sattunut tilanne onnistuttiin taltioimaan myös videolle. One Directon-fanien kauhuksi ja poikabändin vihaajien iloksi, Harry Stylesin kivulias onnettomuus on nyt kaikkien nähtävillä Youtube-videopalvelussa.

Harry Stylesin omatkin rakkausasiat ovat olleet otsikoissa viimeisen vuoden aikana. Hän on deittaillut useita itseään vanhempia julkkisnaisia. Viimeisin suhde laulajatar Taylor Swiftin kanssa päättyi äskettäin parin lomamatkalla sattuneeseen riitaan. 22-vuotias neito pelkäsi Stylesin pettävän häntä suhteessa.