9-vuotiaan räppärin musiikkivideo liian raju – toi isälle syytteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmanluokan rap-artistit tunnetaan leveästä elämäntyylistään. Hienojen autojen, kauniiden naisten, kimaltavien korujen sekä huumeiden kyllästämä showbisnes on myös arkipäivää jenkkiläiselle lapsiräppärille, Lil Poopylle.

Yhdeksänvuotiaan lapsiräppäri Lil Poopyn, eli vapaasti suomennettuna Pikku Pökäleen, ura on lähtenyt sievoiseen nousuun Amerikoissa. Peruskoulun neljättä luokkaa käyvä massachusettsilainen pikkupoika räppää musiikkityylille tutuista asioista sekä toteuttaa videoillaan kaikkea, mitä menestyvän räppärin arkeen kuuluu – aina naisten takamusten taputteluun saakka.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt pikkuartisti on joutunut kahnauksiin poliisin kanssa, kun paikallinen viranomainen nosti räppärin isää vastaan syytteen lapsen hyväksikäytöstä. Poliisin mukaan osa Lil Poopyn videoista on mennyt liian pitkälle. Myös paikalliset perheaktiivit ovat nousseet barrikadeille huolissaan virkavallan tueksi.

– Lil Poopyn toiminta on ällöttävää! Joudun lopettamaan videon katselun kesken, kolmen lapsen isä sekä kyläaktiivi Ollie Jay Spears päivittelee aiheesta uutisoinneelle Enterprise Newsille.

Lil Poopy on ollut lavalla itse P. Diddyn kanssa. Minikokoisen artistin on myös nähty hengailevan yökerhoissa sekä ajavan musiikkivideossaan Lamborghinia samalla, kun hän lyrikoi tekevänsä toisen tyttöystävästä oman bändärin. Poika tunnetaan myös nimellä Cocaine Cowboy, ja hän esiintyy toisinaan Coke Boys ryhmässä.

Pojan isä kertoo Poopyn tienaavan keikoistaan liki 6.000 euroa. Isän mukaan poika vain näyttelee eikä tee mitään väärää. Artisti piipahti hiljattain myös levytysstudiossa, ja Coke Ain’t A Bad Word lienee pojan tunnetuin kappale.