Huipputaitava bordercollie esitteli 50 upeaa koiratemppua

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Koirien tiedetään oppivan mitä erikoisimpia temppuja hyvän opettajan ohjauksessa. Äskettäin Britannian Talent-kilpailun voittoon pääsi esimerkiksi tanssiva Pudsey-koira ohjaajansa Ashleigh Butlerin kanssa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkkovideolla nähdään Zoe-niminen bordercollie, joka on ohjaajansa Patrycja Kowalczykin treenissä oppinut huikeita koiratemppuja. Otus näyttääkin videolla minkä takia bordercollieta pidetään eräänä koiramaailman älykkäimmistä roduista.

Pätkällä nähdään muun muassa, kun Zoe tekee hienoja hyppyjä miltei puolentoista metrin korkeuteen pompaten emäntänsä kehoa käyttäen maahan. Otus kykenee myös seisomaan pelkkien etujalkojen varassa ja poimimaan hampaillaan kolikoita maasta pieneen purkkiin.