Kissa oli liian lihava lenkille – apu löytyi yllättävästä paikasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aina välillä uutisoinnin kohteeksi nousee liikalihavia lemmikeitä, joita omistajat ovat syöttäneet järkyttävään kuntoon. Taannoin kerroimme esimerkiksi 18-kiloiseksi lihotetusta kissasta, jonka paino haittasi jo terveyttä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Vanhan oletuksen mukaan kissat vihaavat vettä. Nyt eräälle verkkovideolle on tallennettu materiaalia, jossa lemmikkikatti on joutunut veden varaan laihdutustarkoituksessa. Yli kahdeksankiloinen Holly on niin painava, ettei se kykene liikkumaan tavallisen kissan tavoin.

– Olen yrittänyt viedä sen ulos. Se ei viihdy ulkona, eikä juokse tai leiki kuten muut kissat, kertoi omistaja Dani Lawhorne WJLA-kanavan uutisvideolla.

Eläin joutuu uimaan kerran viikossa virginialaisessa Olde Towne Pet Resort -eläinhoitolan altaassa. Uintitreenin avulla kissa on laihtunut puoli kiloa puolen vuoden aikana.