Atshuuuuu! Koirien koomisimmat aivastuskohtaukset koottiin videolle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Flunssakauden aikana ihmisen on hyvä tiedostaa, että pöpöt voivat iskeä muihinkin lajeihin. Esimerkiksi ihmisen parhaaksi ystäväksi kutsuttu koira voi joskus kärsiä niin sanotusta kennelyskästä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Aina eläimen pärskäyttely ei tarkoita kuitenkaan vilustumista, sillä joskus pelkkä ilmassa leijuva pölykin voi saada otuksen aivastelemaan holtittomasti. Nyt verkkovideolla nähdään hulvaton kooste, johon on koottu aivastuskohtauksen saaneita koiria.

Videolla eri rotuiset koirat päästelevät varsin huvittavia ääniä joutuessaan sarja-aivastusten uhreiksi. Lemmikit muun muassa ravistelevat päätään voimakkaasti pärskäysten lomassa. Eräs koira hypähtelee paikallaan aivastusten voimasta.