Raekuuro pommitti autoa – miehen epätoivoinen pelastusyritys videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kovat jätkät avaavat pullon silmäkulmalla. Kovat jätkät rikkovat ikkunan pelkällä pakaralihaksella. Kovat jätkät suojaavat myös autoa raekuurolta omalla vartalollaan – näin kävi ainakin Argentiinassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Viime vuosina maailmalla on nähty yhä useammin poikkeuksellisia luonnonilmiöitä, ja monet asiantuntijat pitävät niitä merkkinä ilmaston lämpenemisestä. Jumalattomista raekuuroista on uutisoitu ympäri maailmaa, ja näistä yksi tapahtui Argentiinassa

YouTubeen julkaistiin muutama päivä sitten video, jossa nähdään musta henkilöauto sekä valtaisa raekuuro. Mielenkiintoiseksi videon tekee se, että auton katolla on kulkuneuvoa omalla vartalollaan suojaava mies. Hän yrittää epätoivoisesti estää auton maalipintaa naarmuuntumasta. Suojapeitteet ovat nössöille, videolinkin julkaissut BuzzFeed leukailee.