Viidesluokkalainen salakuljetti potassa huumeita kouluun

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Koululaisten tekemistä tempauksista kerrotaan aika ajoin uutisissa. Taannoin kerroimme esimerkiksi pojasta, joka erotettiin koulusta hänen heitettyä mielikuvituskranaatin pihamaalla välitunnilla.

Nyt eräs viidesluokkalainen on tehnyt jotain vielä hämmentävämpää. Virginialainen poika toi nimittäin kouluun potan, jossa oli sisällä marihuanaa. Koululainen vei esineen näytille opettajalleen ja paljasti sen sisällön, uutisoi WTKR-sivusto.

Driverin ala-asteen oppilas kertoi tuoneensa huumeet kouluun, koska hän halusi paljastaa opettajille isänsä huumeiden käytön. Poika oli aiemmin löytänyt huumeet isänsä autosta. Hänet erotettiin koulusta tapahtuneen jälkeen. Suffolkin kaupungissa sijaitsevan ala-asteen henkilökunta pohtii pojan palauttamista opiskelun pariin.