Angelyne hämmästytti Beverly Hillsissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikkien pissisten isoäiti Angelyne on osoittanut olevansa edelleen maineensa veroinen typykkä. Vesirajalle ulottuva pallokuvioitu pikkumekko peitti hädin tuskin naisen rintavarustuksen.

1980-luvulla miljoonien miesten seksisymboliksi noussut Angelyne on ikustettiin jälleen Beverly Hillsissä, jonne hän saapui tyylilleen uskollisena ANGELNN-rekisterikilvellä varustetulla Corvettellaan. Myös auto on kauttaaltaan vaaleanpunainen – kuinkas muutenkaan.

Los Angelesissa eletään parhaillaan talviaikaa, joten Angelyne oli pukeutunut söpöön valkoiseen turkkiin. Muuten hänen päällään oli juuri ja juuri kriittiset paikat peittänyt kotelomekko. Kädessä roikkui supersöötti Hello Kitty -veska.

54-vuotias Angelyne on tehnyt näkyvää uraa Hollywoodissa, mutta kansainvälinen läpimurto on jäänyt kuitenkin tekemättä. Hän tuli aikoinaan tunnetuksi mainostettuaan itseään suurikokoisilla mainoksilla Hollywoodissa. Angelyne on tähdittänyt omana itsenään useita realitysarjoja ja saanut myös muutamia pieniä näyttelijärooleja. Angelyne on joskus verrannut itseään Barbie-nukkeen sanoin: ”Lapset sanovat minua Barbien näköiseksi. Barbie kuitenkin toivoisi olevan minä.”