Jenelle Evans viimein huumevieroitukseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan kohutähti Jenelle Evans paistattelee otsikoissa viikosta toiseen. Hän avioitui jokunen kuukausi sitten Courtland Rogersin kanssa, tuli raskaaksi, sai keskenmenon ja otti avioeron.

Sittemmin neitokaisen on huhuttu olevan rajussa heroiinikoukussa. Nyt 21-vuotias Jenelle on hakeutunut vieroitushoitoon. Toimenpiteellä nainen yrittää omien sanojensa mukaan estää elämänsä totaalisen tuhoutumisen.

Vaikka teiniäiti ei myönnäkään olevan heroiiniaddikti, tietää asiasta raportoinut E! Online hänen hakeutuneen hoitoon juuri kyseisen päihteen takia. Jenelle on ollut myös aiemmin vieroitushoidossa heroiinin käytöstä. Jenelle määrättiin marraskuussa hoitoon 72 tunniksi, mutta tällä kertaa hän on päättänyt hakea apua itse.

– Hän todella tahtoo lopettaa huumeiden käytön ja aloittaa elämänsä puhtaalta pöydältä sekä itsensä että kolmevuotiaan Jace-poikansa vuoksi, Jenelle ystävä paljastaa Daily Mailille.

Jenellen äiti Barbara Evans on Jace-pojan virallinen huoltaja. Jenelle on joutunut myös useamman kerran putkaan riitatilanteiden takia ja julkaisee vaikeista elämäntilanteistaan avoimesti päivityksiä myös sosiaalisessa mediassa.