Liam Gallagher haastoi riitaa elokuvatähdelle – välikohtaus backstagella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittibändi Oasis oli ennen hajoamistaan yksi 1990-luvun menestyneimmistä rock-kokoonpanoista. Yhtyeen entinen laulaja Liam Gallagher muistetaan muun muassa takavuosien päihdesekoiluistaan sekä lukuisista villeistä tempauksista. Mies vaikuttaa nykyisin Beady Eye -yhtyeessä.

Ennenkin rokkikukon pahisimagoa ylläpitänyt Liam Gallagher on nyt nähty Lontoolaisen NME-musiikkigaalan takahuoneessa haastamassa riitaa brittinäyttelijä Idris Elballe. The Sun -lehden mukaan rokkari haukkui useita takahuoneessa olleita tähtiä, kunnes hänen kohdalleen osui The Wire – Langalla -sarjasta tutulle Idris Elba.

Liam vitsaili muun muassa Idriksen hatun kustannuksella. Näyttelijän kerrotaan näyttäneen siltä, kuin hän olisi ollut valmiina pieksemään Oasis-rokkarin. Miehet seisoivat tuijottamassa toisiaan, eikä kumpikaan suostunut perääntymään. Idris Elba oli kuitenkin lehden mukaan hyvällä tuulella, ja hän poistui lopulta tilanteesta.

Oasiksen hajottua Liam Gallagher perusti muiden bändin jäsenten kanssa uuden Beady Eye -yhtyeen. Yhtyeen jättänyt Noel Gallagher taas julkaisi oman soololevyn. Beady Eye -yhtyeen esikoisalbumi Different Gear, Still Speeding ilmestyi vuonna 2011. Railakkaista päihdevuosistaan jonkin verran rauhoittunut Liam Gallagher keskittyy nykyään lähinnä perhe-elämään ja keikkailuun, vaikka onnistuukin silloin tällöin kohauttamaan räväkillä lausunnoillaan.