Malin Akerman keikistelee miestenlehden kannessa: ”Pure minua!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lukuisissa menestyselokuvissa esiintynyt ruotsalaiskaunotar Malin Akerman asuu nykyisin Los Angelesissa aviomiehensä Roberto Zinconen kanssa. Neitokainen on paraikaa raskaana ja odottaa ensimmäistä lastaan.

34-vuotias Malin Akerman on ikuistettu ennen raskauttaan seksikkääseen alusvaateotokseen Maxim-lehden kanteen. Kuvassa vaalea neitokainen nähdään punaisissa rintaliiveissä ja mustissa alushousuissa.

malinakerman01032013

Malin Akerman, alunperin Malin Åkerman, tunnetaan näyttelijänuransa lisäksi myös mallina ja laulajana. Lapsuutensa Ruotsissa ja Kanadassa viettänyt kaunotar löydettiin 17-vuotiaana malliksi Kanadassa. Sittemmin Kaliforniaan muuttanutta Malinia on nähty muiden muassa televisiomainoksissa ja viime vuosina myös useissa elokuvissa. Taannoin neitokainen koristi myös Maxim-lehden kansikuvaa ja poseerasi jopa yläosattomissa.