Vainoaja yritti murtautua Rihannan kotiin – valitsi väärän talon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popin supertähti Rihanna viettää nykyisin varsin kiireistä elämää, sillä laulajattaren uusi Unapologetic-levy julkaistiin viime syksynä. On-off -suhteessa Chris Brownin kanssa oleva tähti viettää parhaillaan lomaa Hawajilla.

Kuten monet superähdet, myös Rihanna on joutunut liian pakkomielteisen fanin vainon kohteeksi. Steveland Barrow -niminen mies pidätettiin taannoin hänen murtauduttuaan taloon, jonka luuli olevan Rihannan koti. Mies väitti poliiseille ”tulleensa kutsutuksi”, ja hänen kerrotaan nukkuneen sängyssä, jonka hän luuli kuuluvan Rihannalle.

TMZ-verkkosivuston mukaan Rihanna pelkää turvallistuutensa puolesta vainoajan vuoksi. Tuomari julisti Stevelandille lähestymiskiellon, joka määrää miehen pysyvän noin 90 metrin päässä laulajasta ja tämän tontilta.

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä. Rihanna julkaisee vuoden 2013 alkupuolella taas uutta musiikkia pienen tauon jälkeen. Sinkkujen kansikuvat ovat peräisin hänen omista kännykkäkuvistaan.