Varovaisuus kannattaa tikkaille kiivetessä – tai voi käydä näin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kotioloissa tapahtuu yllättävän monille henkilöille tapaturmia, joita voi tulla varsin tavanomaisissakin tilanteissa. Useat ihmiset loukkaantuvat esimerkiksi kylpyhuoneessa liukastuessaan tai portailta pudotessaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkkovideolle on koottu pahimpia mokia, joissa ihmiset ovat pudonneet vahingossa tikkailta. Koosteessa nähdään henkilöitä, jotka menettävät tasapainonsa tikkailla ja kaatuvat niiden päältä maahan.

Osa henkilöistä tekee pudotuksen parinkin metrin korkeudesta. Monia lasten ystäviä voi esimerkiksi hirvittää kerrossängyn portailta putoava pikkuinen taapero. Komeita muksahduksia sattuu myös esimerkiksi katolle kiipeäville tai katon rajassa töitä tekeville ihmisille.