Ja Rule tuomittiin jälleen kuukausiksi vankilaan – oli vain hetken vapaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-artisti Ja Rule on tullut musiikin ohella tunnetuksi rooleistaan muun muassa elokuvassa Hurjapäät sekä riidoistaan muiden artistien, kuten 50 Centin ja Eminemin, kanssa. Räppäri vapautui taannoin vankilasta, jossa hän suoritti lukion loppuun.

Nyt platinaa Yhdysvalloissa myynyt muusikko on kuitenkin joutunut uudelleen telkien taakse. Syynä on vuosina 2004 ja 2006 tapahtunut veronkierto. Breaking News -verkkosivuston mukaan Ja Rule tulee kuitenkin istumaan vankilassa tällä kertaa vain vähän aikaa, sillä hänen on määrä vapautua jo 28. kesäkuuta.

Vuonna 2010 Ja Rule, oikealta nimeltään Jeffrey Atkins, tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankilaan laittoman aseen hallussapidon vuoksi. Hän ehti vankila-aikanaan julkaista Pain is Love 2 -albumin. Tähti itse kiisti aikoinaan syyllisyytensä rikokseen, ja hänen asianajajansa yritti vedota poliisien löytämän aseen olleen laittomasti hankittu todistuskappale. Tuomari ei kuitenkaan armahtanut Ja Rulea.