One Direction -tähti pelkää – rakennuttaa kotiinsa paniikkihuoneen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilais-englantilainen One Direction -kokoonpano on tämän hetken suosituin poikabändi. Äskettäin yhtyeen komistus Louis Tomlinson kertoi vannoneensa tyttöystävänsä Eleanor Calderin äidille, ettei aio ”naida kaikkea, mikä liikkuu”.

Nyt 21-vuotias poppari on käyttänyt 15.000 puntaa, eli 18.000 euroa, Hertfordshiren kotinsa turvajärjestelyihin. Louis asensi kotiinsa turvahuoneen, jonne voisi paeta läheisineen mahdollisia taloon tunkeutujia. Mies sai kimmokkeen teolle, kun mustasukkaiset fanit uhkasivat hänen tyttöystävänsä henkeä.

– Louis rakastaa fanejaan, eikä ole kehittänyt itselleen luulotautia. Hän on vain realisti, ja tietää julkisuuden vaarat. One Direction -fanit haluavat jäljittää yhtyeen poikien sijainnin, mikä on tehnyt hänestä varovaisen, kertoo lähde The Sun -lehdelle.

Tomlinson ei ole ainoa One Direction -yhtyeen pojista, joka on huolissaan turvallisuudestaan. Myös 20-vuotias Zayn Malik rakennutti Pohjois-Lontoon kotiinsa äskettäin turvahuoneen.

Taannoin eräässä nettikyselyssä tarkistettiin, minkä artistin tai kokoonpanon fanit olivat kovimpia pissimään uima-altaisiin. Tulosten mukaan One Direction -yhtyeen fanit päästelevät virtsansa useimmin altaaseen. Toiseksi eniten altaaseen pissivät Tracy Chapmanin fanit, minkä jälkeen listalla olivat Wiz Khalifan ja Akonin fanit.