48-vuotias Russell Crowe pokasi yli puolta nuoremman!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywood-elokuvien tähti Russell Crowe tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään huippumenestyneen Gladiaattori-elokuvan päätähtenä vuonna 2000. Nyt 48-vuotias näyttelijä on yhdistetty romanttisessa mielessä yli puolta nuorempaan vastanäyttelijään.

Russell Crowella on australialaisen New Idea -lehden mukaan vispilänkauppaa Les Misérables -musikaalielokuvan vastanäyttelijän, 22-vuotiaan Samantha Barksin kanssa. Barks on lupaava näyttelijä, jolle odotetaan suurta menestystä Hollywood-maailmassa. Huippunäyttelijä Croween yhdistäminen ei taida ainakaan jarruttaa neitokaisen menestymistä.

Barksin ja Crowen suhdetta kuvaillaan spesiaaliksi. Pari oli nähty Oscar-juhlien jatkoilla kikattelevan ja hiplailevan toisiaan. Nainen on käynyt Crowen kanssa treenaamassa, mistä mies myös avoimesti twiittaili. Barks esiintyi myös New Yorkissa Crowen bändin keikalla.

Barksin isä väittää, että kaksikolla on pelkästään ystävyyssuhde. Näyttelijäkaverukset on kuitenkin ikuistettu yhdessä sen verran tiuhaan, että ilmassa voidaan olettaa sinkoilevan enemmänkin amorin nuolia.

– Meillä on ollut yhdessä mitä parhainta aikaa, Barksin tiedetään kehuneen jo musikaalin kuvausten aikana.

Les Misérables nappasi kolme Oscar-pystiä. Russell Crowe teki läpimurtonsa vuonna 1997 elokuvassa LA Confidential. Gladiaattori-elokuvan jättimenestys sinetöi tähteyden, ja sen jälkeen komistus on nähty esimerkiksi elokuvissa Kaunis mieli, Cinderella Man ja State of Play. Crowe erosi lokakuussa näyttelijä Danielle Spenceristä. Parilla on kaksi lasta.