Kate Uptonin kaksoisolento löytyi Venäjältä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaismalli Kate Upton valittiin taannoin maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Tikkulaihojen supermallien sijaan Kate edustaa luonnollista ja kurvikkaampaa vartalomallia. Äskettäin hänet nähtiin jo toistamiseen Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvatyttönä.

Niin uskomattomalta kuin se saattaa kuulostaa, Kate Uptonilta löytyy nyt myös kaksoisolento. Kyseessä on Venäjällä Moskovassa asuva Ania-niminen neitokainen. Hän todisti yhdennäköisyytensä Twitter-blogissa jakamassaan kuvassa, jossa hän poseeraa Kate Upton kuuluisaa Sports Illustrated -uimapukukantta mukaillen.

Naisten yhdennäköisyys on niin hämmästyttävä, että myös Kate Upton itse jakoi kuvan Twitter-tilillään. Alkuperäisen mallikaunottaren tavoin myös Anialla on vaaleat kutrit ja pieni luomi huulensa yläpuolella – unohtamatta mallin kuuluisuuteen nostaneita muotoja.

Huippumalli Kate Upton nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta, ja helmikuussa 2013 hän teki historiaa poseeraamalla kannessa toistamiseen. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.