Michael Jacksonin lapsille oma realitysarja – tytär elokuvarooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Edesmenneen poptähti Michael Jacksonin lapset ovat olleet runsaasti julkisuudessa isänsä poismenon jälkeen. Tähden lapset Prince, Paris ja Blanket ovat kommentoineet huoltajuusasioitaan avoimesti sosiaalisessa mediassa.

Taannoin laulajalegendan Prince-pojasta tuli Entertaiment Tonight -ohjelman uusi julkkishaastattelija. Nyt myös muista Michael Jacksonin lapsista on tulossa televisiotähtiä, sillä kolmikon arjesta työstetään realitysarjaa.

The Sun -lehden mukaan idean taustalla toimii Michaelin 56-vuotias La Toya -sisar. Televisiotähti Oprah Winfreyn televisiokanava on jo ostanut sarjan esitysoikeudet, joiden arvon kerrotaan olleen lähes seitsemän miljoonaa euroa.

Paris Jacksonin uutisoitiin saaneen taannoin ensimmäisen elokuvaroolinsa. Neito näyttelee pääosaa tulevaisuudessa nähtävässä Lundon’s Bridge and the Three Keys -elokuvassa. Suomalaisen Reckless Love -yhtyeen musiikkia rakastava neito julkaisi vastikään Twitter-blogissa kuvia, joissa hän esiintyy rokkityylisenä kitaraa soittaen.