Mikä seksipommi! Maailman ensimmäinen 3D-tulostettu iltapuku ei liikoja peitä

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallikaunotar Dita von Teese tunnetaan glamouria tihkuvasta, seksikkäästä pin up -tyylistään. Mallinuran lisäksi Dita Von Teese on tehnyt uraa näyttelijänä, burleskitaiteilijana ja taannoin jopa laulajana.

Nyt 41-vuotias tähti esittelee varsin erikoista vaatekappaletta. Kyseessä on Micael Schmidtin suunnittelema ja arkkitehti Francis Bitonin mallintama musta 3D-iltapuku, joka työstettiin varta vasten Dita Von Teesen käyttöön. Kristallein koristellun iltapuvun osat valmistettiin Shapeways-blogin mukaan kolmiulotteisella tulostustekniikalla, ja se mallinnettiin tarkasti kaunottaren mittoihin sopivaksi.

Kuva: Albert Sanchez
Kuva: Albert Sanchez

Dita von Teese, oikealta nimeltään Heather Renee Teese, on tunnettu amerikkalainen burleskitaiteilija, joka on toiminut myös näyttelijänä, stripparina ja mallina. Viime vuosina von Teese on poseerannut useita kertoja myös Playboy-lehden sivuilla. Näyttelijäurallaan hänet on nähty muiden muassa elokuvissa Romancing Sara jaMatter of Trust. Hän oli naimisissa Marilyn Mansonin kanssa vuosina 2005 – 2006.