Anna Kendrick ahtautui pieneen kaappiin – ei halunnut enää ulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Anna Kendrick nousi maailman tietoisuuteen Jessica Stanleyn roolista Twilight-elokuvasarjassa, mutta teini-ikäisiä suuremmalle yleisölle hän teki läpimurtonsa näyteltyään George Clooneyn kanssa menestyselokuvassa Up In The Air.

Anna on aktivoitunut myös sosiaalisen median käyttäjänä, ja hauskan naisen maineessa oleva kaunotar julkaisikin äskettäin mielenkiintoisen kuvan. Hän kertoi ystäviensä saaneen houkuteltua hänet kaappiin, mutta sinne päästyään Anna ei halunnutkaan enää pois.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

27-vuotias Anna Kendrick on tehnyt jo pitkän uran näyttelijänä. Twilight-elokuvien naistähti aloitti näyttelemisen jo kymmenvuotiaana. Parhaillaan Anna esiintyy pian Suomessakin ensi-iltansa saavassa Pitch Perfect -musiikkikomediassa, jossa hän liittyy mukaan sekalaiseen naiskuoroon. Hänen muita elokuviaan ovat Twilight, Up In The Air, Mitä odottaa kun odotat ja Scott Pilgrim vastaan maailma.