Teinitytöllä hämmentävä addiktio: Syö kasapäin hiekkaa – paljasti itse syyn

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmisillä on mitä erilaisimpia neurooseja ja addiktioita, joilla he pyrkivät luomaan turvallisuudentunnetta elämäänsä. TLC-kanavan My Strange Addiction -ohjelma esitteli äskettäin esimerkiksi deodoranttia syövän naisen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tällä kertaa ihmetellään 19-vuotiasta Brea-nimistä neitokaista. Hän on syönyt viimeisen viiden vuoden aikana hiekkaa saatuaan sitä alunperin vahingossa suuhunsa rantaretken aikana. Vaikka lapsia usein varoitellaan hiekan syömisestä, on Brea popsinut maa-ainesta jo 11.000 kertaa.

Kansas Citystä kotoisin oleva teini kertoo rakastavansa hiekan narskuntaa hampaissaan, minkä takia nauttiikin murusia joka päivä. Hän käyttää hiekkaa tortillasipsien dippinä ja kastaa siihen jopa purukuminsa. Addiktio on aiheuttanut särkyä nuoren naisen hampaissa ja vatsassa. Lääkärit myös varoittelevat Breaa bakteereista, joita hän voi saada puistoista keräämästään hiekasta.