Hämmentävä mashup: Call Me Maybe ja Nine Inch Nails yhdistettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

27-vuotias kanadalainen popkaunotar Carly Rae Jepsen nousi viime vuonna maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen Call Me Maybe -hittinsä avulla. Kuten useista jättihiteistä, myös kyseisestä kappaleesta on kuultu internetissä useita mashup-, cover- ja remix-versioita.

Nyt laulajattaren jättihitistä on julkaistu varsin erikoinen mashup-versio, jossa yhdistyvät Call Me Maybe ja Nine Inch Nails -yhtyeen vuonna 1990 julkaistu kappale Head Like a Hole.

Hyväntuulinen pop-hitti saa aivan uuden ilmeen, kun siihen lisätään lauluraita synkkää industrial rock -musiikkia esittävältä bändiltä. Mashup-versiosta vastaa pomDeter-niminen muusikko.

Carly Rae Jepsen on kohdannut jo kuuluisuuden haittapuolia, sillä hän joutui taannoin alastonkuva- ja seksivideokohun keskiöön. Neitokaisen epäiltiin olleen mukana kotipornovideolla, jolla esiintyvä tyttö paljastui sitemmin Destiny Benedict -nimiseksi internet-malliksi. Carly Rae on kuitenkin kuvannut joskus itseään alastomana, sillä hän ilmoitti viime kesänä poliisille varastetuista nakukuvista. Otokset hakkeroitiin tähden tietokoneelta.