Alessandra Ambrosio käänsi katseet bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Alessandra Ambrosio on mallimaailman tunnetuimpiin lukeutuva kaunotar. Brasilialainen neito synnytti taannoin kaksi lasta, tytär Anja Louisen ja Noah Phoenix -pojan. Lasten saaminen ei kuitenkaan näy lainkaan mallin upeassa kropassa.

Nyt Alessandra on ikuistettu uusiin Victoria’s Secret -merkin bikinikuviin venetsialaisella rannalla. Sää ei ollut varsin lämmin eikä aurinkoinen, mutta mallikaunotar onnistui silti näyttämään häikäisevältä kuvauksissa. Hän poseerasi monivärisessä bikiniasussa kameroille ja todisti olevansa ammattimalli.

31-vuotias Alessandra Ambrosio tuli tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.