Angry Birds uudistui: Tältä näyttää uusi Slash-hahmo

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen peliyhtiö Rovio nousi nopeasti pelimaailman ykköseksi, kun sen Angry Birds -pelistä tuli maailman kaikkien aikojen suosituin peli. Useiden julkisuuden henkilöiden kerrotaan addiktoituneen kyseiseen peliin. Yksi heistä on myös eilen oman Angry Birds -hahmon saanut kitaravirtuoosi Slash.

Peliyhtiö Rovio on luonut oman Angry Birds -hahmon Guns N’ Roses -yhtyeessä uransa luoneelle kitaralegenda Slashille. Rokkarille tuttuun silinterihattuun, paksuihin kutreihin sekä aurinkolaseihin pukeutunut ärripurrilintu on mukana avaruusaiheisessa Angry Bird Spacessa, Appadvice.com-sivusto uutisoi.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Slash on myös tehnyt peliin uuden ääniraidan, jonka saa kuunteluun pelin uusimmalla päivityksellä. Slashin ja Rovion yhteistyö ei ole silkkaa sattumaa, sillä rokkitähti on useasti julkisesti maininnut olevansa pelin suuri fani ja täysin koukussa pelaamiseen. Slash oli ilmeisen otettu kunniasta, sillä hän julkaisi oman Slashbird-hahmonsa myös Facebook-sivuillaan.