Karmaisevimmat herätykset koottiin videolle – älä kokeile näitä kotona

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monen mielestä ei ole ärsyttävämpää asiaa kuin joutua puolison, lemmikin tai ystävän herättämäksi liian aikaisin aamulla. Aamu-uniltaan heränneet ovatkin usein äreitä kokemastaan äkillisestä säpsähdyksestä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkkovideolle on koottu karmeimpia aamuherätyksiä, joita ihmiset ovat joutuneet kokemaan. Eräs nainen esimerkiksi herää sohvaltaan, kun mies kieräyttää hänet sen päältä puhallettavaan, vedellä täytettyyn uima-altaaseen.

Mies herättää lapsensa kauhumaski päässään ja käynnistää heidän huoneessaan moottorisahan. Eräs toinen mies saa herätyksen, kun kaverit nostavat hänet patjoineen ylös, ja kolauttavat hänet seinää vasten. Myös jäätelötötterön, lumipallojen ja hiirenloukkujen kanssa saadaan aikaan näyttäviä yllätysherätyksiä.