Marilyn Monroen henkilöllisyystodistus myytiin jättisummalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Edesmennyt amerikkalainen kaunotar Marilyn Monroe on todellinen seksi-ikoni ja varmaankin maailman rakastetuin nakumalli. Hänen aitoa kauneutta palvotaan edelleenkin, ja ihailijoita riittää jokaisesta maailman kolkasta.

Nyt jo 50 vuotta mullan alla levännyt seksipommi pääsi takaisin parrasvaloihin, kun hänen vuoden 1954 henkilöllisyystodistus huutokaupattiin huikeaan 44.000 euron hintaan. Kortista on tehty useita jäljennöksiä aikojen saatossa, mutta huutokaupattu asiakirja osoitettiin aidoksi mynnistä vastanneen Bonhamsin toimesta.

Kuva. Bonhamns
Kuva. Bonhamns
Kuva. Bonhamns
Kuva. Bonhamns

Marilynin tiedetään käyttäneen kyseistä henkilöpaperia esiintyessään Koreassa taistelleille joukoille samalla, kun hän vietti maassa kuherruskuukautta yhdessä Joe DiMaggion kanssa. Asiakirjasta käy hyvin ilmi naisen henkilötietojen lisäksi hänen pituus, paino sekä hiusten ja silmien väri. Uskonnoksi on merkitty ”None” eli ei mitään.