Mies on koukussa Barbie-nukkeihin: ”Kuin huumeriippuvuus” – tältä se näyttää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Barbie-nukke on eräs maailman rakastetuimmista pikkutyttöjen leluista. Myös aikuisten keräilijöiden tiedetään innostuneen kyseisestä klassikkonukesta.

Nyt 41-vuotiaan Stanley Colorite -nimisen miehen kerrotaan käyttäneen 80.000 dollaria, eli 64.000 euroa, Barbie-nukkeihin. Mies omistaa tällä hetkellä kaksi tuhatta Barbie-nukkea. Hänen partnerinsa Dennis Schlicker omistaa sen lisäksi tuhat kappaletta Ken-nukkeja.

Kuva: Barcroft Media
Kuva: Barcroft Media

Stanley kutsuu itseään Barbie-mieheksi. Nuket vievät Daily Mail -sivuston mukaan hänen talostaan neljä kokonaista huonetta. Kokoelman kerääminen on vienyt mieheltä 16 vuotta. Hän käyttää vuosittain 30.000 dollaria, eli 24.000 euroa, sen kasvattamiseen.

– Jos näen jossain jotain Barbie-tekstillä varustettua, minun on pakko ostaa se. Se on kuin huumeriippuvuus, et voi lopettaa, kertoo Stanley Colorite verkkovideolla.