Paparazzi yllätti Victorian enkelit kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eräs Victoria’s Secret -alusvaatemerkin tämän hetken kuumimmista malleista on Doutzen Kroes, joka lukeutuu Forbes-lehden mukaan maailman kymmenen eniten ansaitsevan huippumallin joukkoon.

Nyt Doutzen Kroes, Candice Swanepoel ja Behati Prinsloo ovat Karibialla St. Barthsin saarella, jossa paparazzi yllätti neitokaiset poseeraamassa kameroille.

Taannoin Phyllon Joy -esikoispoikansa synnyttänyt Doutzen on poseerannut muun muuassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero-lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin, L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvona. Lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille. Hollantilaissyntyinen kaunotar on Forbes-lehden mukaan yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.