Pitkä odotus palkittiin! 106-vuotias sai lukion päättötodistuksen

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Viime aikoina senioriväestö on alkanut toteuttaa unelmiaan vielä vanhemmalla iällä. Monet ovatkin todenneet, ettei ikä estä tekemästä uusia asioita. Taannoin kerroimme esimerkiksi 75-vuotiaasta kehonrakentajanaisesta.

Nyt 106-vuotiaan massachusettsilaisen miehen kerrotaan saaneen vihdoin lukion päättötodistuksen. Fred Butler lopetti aikanaan koulun kesken päivätyön vuoksi tukeakseen talousvaikeuksien keskellä taistelevaa perhettään. Toisessa maailmansodassakin palvellut mies kasvatti viisi lasta vaimonsa kanssa.

Sittemmin miehen miniä Cathy Butler aloitti kampanjan, jolla vanhus saisi lukion todistuksen. Miniä halusi teollaan piristää miestä, joka oli menettänyt vaimonsa 65 vuoden avioliiton jälkeen. Toive täytettiin, ja Fred Butler sai viimein tunnustuksen kouluvuosistaan tunteellisessa seremoniassa.

– Kiitän kaikkia henkilöitä, jotka ovat vastuussa tästä asiasta. Arvostan tätä todella, kertoi Fred Butler Huffington Post -lehdelle.