Typerä tatuointi paljasti ryöstäjän – poliisikin ihmeissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset eivät edusta älykkäintä kansanosaa, mutta joskus heidän joukostaan löytyy poikkeuksellisen tyhmiä yksilöitä. Eräs heistä on nyt jäänyt kiinni, koska hänellä on kaulassaan varsin hyvin erottuva tatuointi, joka on osoitettu poliisille.

Kolmesta pankkiryöstöstä nyt pidätetty 31-vuotias mies on tatuoinut kaulaansa ”Fuck the San Francisco Police” -tekstin, joka tallentui ryöstöjen valvontakameroille ja johti lopulta miehen pidätykseen eräässä hotellissa. Poliisi saa harvoin näin selviä tuntomerkkejä tekijöistä, ja mies itsekin myönsi tienneensä tatuointinsa olleen huono ajatus.

– Ensin ajattelin, että se olisi kuin punk-musiikin ”V**ut poliiseista”, mutta sitten ajattelin, että joskus jään ehkä sen takia kiinni, ryöstäjä kertoi ABC-uutisille.

Kuva: Splash
Kuva: Splash