Game of Thrones sai oman oluen – näyttävässä pullossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Game of Thrones -sarja nousi taannoin nopeasti yhdeksi HBO-kanavan suurimmista suosikeista. George R. R. Martinin Tulen ja jään laulu -kirjoihin perustuvaa televisiosarjaa on nähty Suomessa Yleisradion kanavilla.

Game of Thrones saa pian jatkoa myös Suomessa, kun sarjan kolmannen tuotantokauden jaksot alkavat. Nyt sarjan on saamassa hieman totutusta poikkeavan oheistuotteen, kun maailmalla lanseerataan pian sarjan oma olutmerkki.

31. maaliskuuta Yhdysvalloissa tulee myyntiin Game of Thrones -sarjan olut Iron Throne Ale, joka on tehty yhdessä sarjaa tuottavan HBO:n ja belgialaisen Brewery Ommegang -panimon kanssa. Alkoholia oluessa on 6,5 prosenttia.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Olutpullo poikkeaa totutusta sekä kooltaan että ulkoasultaan, sillä 0,75 litran pullossa on kruunukorkin sijaan lähinnä viinipulloista tuttu korkki. Asiasta raportoineen Splash Newsin mukaan tulossa on kokonainen tuoteperhe sarjan nimeä kantavia oluita. Tuotteiden Suomen markkinoille tulosta ei ole tietoa.