Kauhea kankkunen III on valmis – tässä traileri maistiaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hyvin menestynyt Kauhea kankkunen -elokuva ja sen suosittu jatko-osa saavat pian kolmannenkin osan. Ohjaaja Todd Phillips ja leffan tähdet ovat nyt saaneet elokuvan valmiiksi, ja tulos nähdään ensi-illassa 24. toukokuuta.

Nyt elokuvan traileri on julkaistu verkossa. Taannoin Las Vegasissa kuvattiin elokuvaan kohtausta, jossa laskuvarjomies hyppäsi suoraan pelikaupungin pääkadulle The Stripille. Helikopterista hypännyt mies oli ilmeisesti pukeutunut Mr. Chowksi. Suuri määrä poliiseja pysäytti kuvausten ajaksi liikenteen ja piti asiattomat turistit loitolla, mutta kuvia tilanteesta päätyi pian julkisuuteen.

Elokuvasarjan kolmannessakin osassa tullaan näkemään aiemmissa elokuvissa esiintyneet Bradley Cooper, Zach Galifianakis ja Ed Helms. Toinen Kauhea kankkunen -elokuva oli kuin copy-paste ensimmäisestä, ja se aiheutti laajalti kritiikkiä. Näyttelijä Zach Galifianakisin mukaan kolmannessa elokuvassa hänen roolihahmonsa Alan löydetään mielisairaalasta, josta hänen ystäviensä täytyy salakuljettaa hänet ulos.