Nuoret pelleilivät sähköaidalla – kivulias lopputulos tallentui videolle

Ohhoh! · Stara.fi

Monet suomalaisetkin ovat joskus kokeilleet toimiiko urbaani legenda siitä, että sähköaitaan virtsaamisesta voi saada sähköiskun sukuelimeensä. Tulos riippuu pitkälti siitä millaiset kengät jalassa on – tai onko kenkiä laisinkaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt joukko nuoria on päättänyt kokeilla hieman samanlaista tempausta käytännössä, mutta tällä kertaa hieman siveämmin. He nimittäin eristivät itsensä maasta muun muassa kumimatolla, tuoleilla ja jakkaroilla. Tämän jälkeen yksi nuorista otti kiinni sähköaidasta.

Tempaus ei luonnollisestikaan sattunut vielä tuossa vaiheessa, kun yksikään ryhmän jäsenistä ei koskenut suoraan maahan. Tilanne sai kuitenkin kivuliaan muutoksen, kun joukon jatkoksi saapui nuori mies, jolla ei ollut kenkiä jalassaan. Siperia opetti, ja jatkossa nuoret varmasti muistavat mitä koulussa oli heille aiemmin opetettu vain teoriassa.