Paulina Gretzky on seksikäs bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet supertähtien lapsista ovat nousseet julkkistähdiksi vanhempiensa vanavedessä. Yksi tällaisista kaunottarista on kanadalaisen jääkiekkolegenda Wayne Gretzkyn 23-vuotias amerikkalaistytär Paulina Gretzky.

Paulina on pitänyt huolen saamastaan mediahuomiosta julkaisemalla bikinikuviaan Twitter-palvelussa. Nykyisin Paulina seurustelee PGA-golftähti Dustin Johnsonin kanssa, ja pariskunta lomailee parhaillaan Havaijilla. Paulina on tuttuun tapaansa julkaissut itsestään näyttäviä kuvia sosiaalisessa mediassa.

Laulaja-malli Paulina Gretzky sai taannoin rohkeiden nettikuviensa ansiosta elokuvaroolin, sillä hänet nähdään pian Adam Sandlerin tähdittämässä Grown Ups -menestyskomedian jatko-osassa. Kaunotar tullaan näkemään opiskelijan roolissa vuoden 2013 kesäkuussa julkaistavassa jatko-osassa.