Scott Timlin on todellinen rantaleijona

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tällä hetkellä ovat yleistyneet bilettävistä kaverijengeistä kertovat realitysarjat, joissa kuvataan pääasiassa päähenkilöiden alkoholinhuuruisia suhdesekoiluja. Eräs tällaisista ohjelmista on brittiläinen Geordie Shore.

Kyseistä ohjelmaa tähdittää muun muassa komistus Scott Timlin, joka on nyt ikuistettu paidattomiin rantakuviin Sydneyn Bondi Beachilla. 24-vuotias mies esitteli paparazzeille timmejä lihaksiaan, ja ansaitsisi poseerauksistaan täydet pisteet nuorena rantaleijonana.

Geordie Shore -realityohjelma sijoittuu Newcastle upon Tynen seudulle. Sitä alettiin kuvaamaan vuoden 2011 toukokuussa, mistä lähtien sarja on ollut kotimaassaan menestys. Kyseessä on jo kuopatun ja MTV-kanavalla esitetyn amerikkalaisen Jersey Shore -sarjan brittiversio.