Ällistyttävä väite: 31-vuotias Beyonce on 26-vuotiaan Solangen äiti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popin 31-vuotias supertähti Beyonce nähdään pian elämäntarinaa ja laulajanuraansa valottavassa Life Is But A Dream -dokumenttielokuvassa. Sen tapahtumat ja tarinat ovat toivottavasti todellisia, mutta perinteiseen tapaan nettihuhut ovat usein jotain aivan muuta.

Verkossa liikkuu supertähdistä mitä uskomattomampia tarinoita, mutta nyt eräs on tehnyt mahdollisesti jonkinlaisen ennätyksen. Useilla verkkosivustoilla nimittäin väitetään parhaillaan, että 31-vuotias Beyonce olisi todellisuudessa hänen 26-vuotiaan Solange-siskonsa äiti. Näin ollen Beyonce olisi tullut raskaaksi neljävuotiaana ja synnyttänyt viisivuotiaana.

Kuva: Kinky Chronicles
Kuva: Kinky Chronicles

Taannoin verkossa levisi video, jossa nähtiin kuinka Beyoncen esiintymisasu tuli paljastaneeksi kaistaleen tähden rintaansa vauhdikkaiden tanssiliikkeidensä aikana. Vilautus tosin näkyi televisiokuvasta vain tarkkaan katsottuna, joten sitä ei voi verrata takavuosien Janet Jackson -skandaaliin.