Bon Jovi hehkutti suomalaista yllätystempausta Twitterissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu rockyhtye Bon Jovi henkilöityy useimmiten sen keulakuvaan, laulaja Jon Bon Joviin. Bändi tuli tunnetuksi 1980-luvulla suurista hiteistään, ja se on edelleen rakastetuimpia rock-kokoonpanoja. Bändi konsertoi Tampereella 26. toukokuuta.

Nyt suosikkiyhtye on saanut tietoonsa Helsingissä Havis Amandan liepeillä toteutetusta lumiteoksesta, jossa lukee yhtyeen singlen nimi Because We Can. Bändi julkaisi kuvan teoksesta Twitterissään, jolla on maailmanlaajuisesti lähes 800.000 seuraajaa.

Kerroimme taannoin kuinka yhtyeen samanniminen kiertue ei ole sujunut aivan odotusten mukaisesti, sillä yhtye on joutunut myymään kiertueen konserttilippuja halvimmillaan peräti 16 euron hintaan. Yhtye itse perusteli lippuhintojen laskemista taantumalla.

Bon Jovi on julkaissut uransa aikana 11 studioalbumia ja se on myynyt maailmanlaajuisesti yli 130 miljoonaa albumia. Vuonna 2010 yhtye oli ehdolla Rock and Roll Hall of Fameen, muttei onnistunut tavoitteessaan. Yhtyeessä soittavat Jon Bon Jovin lisäksi Richie Sambora, David Bryan ja Tico Torres.