Suomalainen Isac Elliot noteerattiin USA:ssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen musiikkibisneksen uusi toivo ja lupaus Isac Elliot on New Way Home -ensisinglensä julkaisun jälkeen ollut huimassa myötätuulessa fanien ja median keskuudessa. Single meni miltei välittömästi Suomen iTunes-listan ykköseksi.

Nyt suomalainen lapsitähti on noteerattu myös Yhdysvalloissa. Isac Elliot on listattu kansainvälisessä Next Big Sound -palvelussa, joka mittaa eri artistien suosiota sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä, Vevossa, Spotifyssä ja iTunesissa. Isac Elliotin New Way Home on parhaillaan listan sijalla 11.

Single on levinnyt nopeasti myös radioissa, sillä se on tällä hetkellä YleX ja X3M -kanavien soitetuimpia kappaleita. Kappale on noteerattu myös Norjassa, jossa se on lisätty mP3 ja NRJ -radioasemien soittoon.